Loading...

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Geraldine Dijk – Maurits en na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening heb ik mij sinds enkele jaren gespecialiseerd in het begeleiden van echtscheidingen. Na de opleiding tot mediator heb ik de opleiding Register Financieel Echtscheiding Adviseur gevolgd. Hierdoor ben ik gespecialiseerd in het juridische, financiële en sociaal-emotionele vlak, welke gerelateerd zijn aan een echtscheiding.

Mijn ervaring is dat een echtscheiding beter verloopt, wanneer beide partijen aan dezelfde tafel zitten en de regie van de echtscheiding zelf in handen hebben. Daarnaast is samen scheiden niet alleen vriendelijker, sneller en goedkoper dan een langdurige procedure via de rechter, maar men is hier ook tevredener over, omdat de oplossingen samen op papier worden gezet. Dit voorkomt een lange nasleep in een toch al emotionele periode

Tevens is het voor de eventuele kinderen beter om in gezamenlijk overleg te scheiden. Het is voor hen een onzekere periode waarbij de loyaliteit veel te veel op de proef wordt gesteld. Hiervoor zijn diverse methodes ontwikkeld om de verwerking van de kinderen enigszins in goede banen te leiden.

Villa Pinedo heeft hier unieke methodes voor ontwikkeld, bedacht door de kinderen zelf.

Met een aantal collega mediators hebben we een fijne samenwerking, waardoor onze kennis en ervaringen gedeeld kunnen worden!

Door de gemeente Twenterand ben ik als Echtscheidingsdeskundige aangesteld. Hier begeleid ik (ex)-partners, kinderen en professionals die met een echtscheiding te maken hebben. Zolang je nog communiceert, is er nog veel mogelijk.

Ik begeleidt u graag om de echtscheiding op een respectvolle manier te volbrengen.

Geraldine Dijk
RESPECTVOL

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Het is zo belangrijk om samen afspraken te maken!.”

GERALDINE DIJK